VIDEO Conor McGregor se apucă de fotbal. Vezi cum se descurcă luptătorul cu mingea

  • Sergio Ramos l-a invitat pe Conor McGregor la antrenamentele Realului
  • Luptătorul a acceptat provocarea şi i-a arătat lui Ramos cum loveşte mingea
  • Conor McGregor a anunţat că renunţă la lupte
434 afișări
Imaginea articolului VIDEO Conor McGregor se apucă de fotbal. Vezi cum se descurcă  luptătorul cu mingea

VIDEO Conor McGregor se apucă de fotbal. Vezi cum se descurcă luptătorul cu mingea

Două vedete din lumea sportului, Sergio Ramos şi Conor McGregor, fac tot posibilul să îţi atragă atenţia. După ce au discutat de la distanţă şi s-au imitat unul pe altul pe reţelele de socializare, Ramos i-a propus luptătorului irlandez să vină la antrenamentele lui Real Madrid. 
 
„The Notorious One” a răspuns prompt provocării şi i-a arătat lui Ramos că ştie să dea şi cu piciorul în minge. McGregor a anunţat luna trecută că se retrage din lumea luptelor. Nu este însă pentru prima oară când o face şi apoi se răzgândeşte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you think @sergioramos? We Are The Forge!!! @theblackforgeinn @blackforged12 #Sláinte 🥃 #HalaTheBlackForge

O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pe

Iul 25, 2020 la 10:39 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici