Constantin Budescu: Merg cu plăcere la echipa naţională dacă o să fiu convocat

Constantin Budescu a fost omul meciului în partida Astrei Giurgiu, de pe teren propriu, cu Poli Iaşi (scor 4-0). A marcat două goluri spectaculoase, iar la finalul duelului a oferit primele păreri.

117 afișări
Imaginea articolului Constantin Budescu: Merg cu plăcere la echipa naţională dacă o să fiu convocat

Constantin Budescu: Merg cu plăcere la echipa naţională dacă o să fiu cunvocat

Budescu speră ca Astra să îşi îndeplinească obiectivul, să se califice în play-off-ul campionatului. ”Este bine că am reuşit o victorie la scor şi că ne-am păstrat şansele la play-off. Avem o echipă bună. Golul din corner l-aş considera mai frumos, pentru că unul asemănător cu al doilea am reuşit şi în Arabia Saudită.”, a declarat Budescu la Digi Sport, care a vorbit şi despre eventuala convocare la naţionala României:

”Dacă selecţionerul mă va convoca, va fi OK, nu pun presiune. Merg cu plăcere la echipa naţională, aşa am procedat mereu.” .

Astra Giurgiu a câştigat la scor meciul de pe teren propriu, din etapa a 15-a din Liga 1 şi a urcat pe locul 3 în clasament, cu 25 de puncte. Poli Iaşi rămâne în afara locurilor de play-off, poziţia a 8-a, cu 21 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici