Constantin Gâlcă: Meciul cu Stromsgodset va fi foarte echilibrat

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, marţi, că meciul cu formaţia norvegiană Stromsgodset, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi unul foarte echilibrat şi speră ca steliştii să marcheze de mai multe ori ca în partida cu Astra, din Supercupa României.

197 afișări
Imaginea articolului Constantin Gâlcă: Meciul cu Stromsgodset va fi foarte echilibrat

Constantin Gâlcă (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

"Au jucători foarte buni, cu mobilitate foarte bună. Va fi un meci foarte echilibrat, dar sper să ne impunem pentru că avem o echipă valoaroasă, cu jucători valoroşi şi sper să marcăm mai multe goluri ca în meciul cu Astra. Nu am emoţii, i-am văzut pe jucători cât de concentraţi sunt", a declarat Gâlcă.

Echipa Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Stromsgodset, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat peste o săptămână la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici