Constantin Gâlcă: Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea trofeu, am intrat în istoria clubului

Tehnicianul stelist Constantin Gâlcă a declarat, duminică seară, după câştigarea Cupei României-Timişoreana, că este extrem de bucuros că a reuşit să intre în istoria clubului, subliniind că a trăit emoţii foarte mari în ultimele zile.

235 afișări
Imaginea articolului Constantin Gâlcă: Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea trofeu, am intrat în istoria clubului

Constantin Gâlcă: Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea trofeu, am intrat în istoria clubului

"Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea trofeu, era foarte important pentru noi, pentru că astăzi am intrat în istoria clubului. Mă bucur enorm că am atins aceste obiective şi că i-am adus pe suporteri alături de echipă. Cu ei, Steaua are viitor şi îi va fi mult mai uşor. Au fost în aceste zile emoţii pe care nu le-am mai trăit. Bucuria cred că s-a văzut la noi toţi şi la sfârşit. Vom sărbători în continuare pentru că merităm", a declarat Gâlcă.

Legat de viitorul său, Gâlcă a spus: "Dacă aveam ceva, spuneam. Nu ascund nimic. Vom vedea ce va fi, totul depinde de ce proiect are clubul respectiv, dacă avem aceleaşi idei. Cu Getafe nu e nimic. Dacă o să fie ceva, o să aflaţi. Oricum e foarte greu să intri în circuitul antrenorilor din Spania"'.

Constantin Gâlcă nu ar fi colaborat cu Mirel Rădoi, dacă i s-ar fi propus aceste lucru: "Nu, vă spun sigur că nu. Eu îi urez succes, sper ca suporterii să fie aproape de echipă, pentru că are nevoie. Rădoi a acumulat experienţă ca jucător şi asta e foarte important pentru un antrenor. A jucat la un nivel foarte bun, iar treptat cei din jurul lui îl vor ajuta. Sper să-şi atingă obiectivele pe care şi le-a propus el şi clubul".

Timpul este foarte scurt şi va fi foarte greu pentru Steaua în Liga Campionilor, a afirmat Gâlcă, subliniind că sunt jucători importanţi care vor pleca.

El a făcut referire şi la contractul său cu Steaua: "Am semnat un contract pentru un an, după aceea am mai vorbit, dar nu ne-am aşezat la masă. Şi am zis să-l lase aşa, pentru că e mai bine".

Întrebat dacă ar reveni la Steaua în aceleaşi condiţii, Gâlcă a menţionat: "Nu vreau să vorbesc de condiţii (n.r. - contractuale), pentru că vor spune alţii că mă cred marte antrenor. Eu am spus, clubul Steaua a câştigat titlul, toată lumea, nu eu sau staful meu".

Pentru Gâlcă, momente grele la Steaua au fost în iarnă, atunci când au plecat jucători importanţi, iar echipa a suferit.

După ce finanţatorul Gigi Becali a afirmat că renunţă la Gâlcă deoarece el nu vrea să stea tot timpul cu "sufletul la gură", tehnicianul a afirmat: "Ce să-i spun eu domnului Becali? Eu mă bucur enorm că am câştigat. Că a stat cu sufletul la grură până în ultima clipă, cauzele sunt multiple şi nu aş vrea să intru în detalii".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiţiei.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa '9 şi '53 şi Raul Rusescu '48.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici