Constantini: Mergem la Bucureşti cu încredere

Selecţionerul Austriei, Dietmar Constantini, a declarat că echipa sa va aborda meciul de miercuri cu România, din preliminariile CM 2010, cu multă încredere, având convingerea că un rezultat bun este realizabil, informează cotidianul Oesterreich.

19 afișări
Imaginea articolului Constantini: Mergem la Bucureşti cu încredere

Constantini: Mergem la Bucureşti cu încredere (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Echipa Austriei poate face un meci bun la Bucureşti. O victorie îţi dă întotdeauna putere. Venim după un succes cu Feroe în care am practicat un joc foarte bun. Mergem la Bucureşti cu mai multă încredere. În acest moment clasamentul nu mă interesează, contează că am mai obţinut trei puncte", a spus Constantini.

Partida România - Austria, din cadrul grupei a 7-a a prelminariilor CM 2010, se va disputa miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul "Steaua" din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici