Contra, înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara: Într-o finală nu există o favorită, mi-e frică de faptul că toată lumea dă învinsă Timişoara

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, vineri, înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara, din ultimul act al Cupei Ligii, că în finale nu există favorite şi a mărturisit că se teme de faptul că echipa sa este considerată favorită.

326 afișări
Imaginea articolului Contra, înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara: Într-o finală nu există o favorită, mi-e frică de faptul că toată lumea dă învinsă Timişoara

Contra, înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara: Într-o finală nu există o favorită, mi-e frică de faptul că toată lumea dă învinsă Timişoara (Imagine: JUSTINEL STAVARU/ MEDIAFAX FOTO)

"Este ultimul meci din acest sezon şi jucăm o finală. Ne-am fi dorit să jucăm şi altă finală, a Cupei României, dar nu s-a putut. Îmi doresc din toată inima să încununăm acest sezon cu ridicarea trofeului. Chiar dacă cei de la Timişoara au probleme medicale, le-am spus jucătorilor că trebuie să fim concentraţi, să respectăm adversarul şi să arătăm jocul nostru din ultimele două luni şi jumătate.

Într-o finală nu există o favorită, jucătorii sunt conştienţi că sezonul se încheie mâine seară. Mi-e frică de faptul că toată lumea dă învinsă echipa Timişoarei, dar nu ştiu ce echipă poate rămâne în Liga 1 plecând de la minus 14 puncte. Eu cred că Timişoara poate pune probleme oricărui adversar. Nu există o primă specială pentru Cupa Ligii, doar ridicarea trofeului deasupra capului. Meritul este doar al jucătorilor şi sper să fie conştienţi că fără un ultim efort va fi greu să ridicăm trofeul", a afirmat Cosmin Contra, într-o conferinţă de presă.

TITLURILE ZILEI

Tehnicianul în vârstă 41 de ani a precizat că partida cu gruparea bănăţeană va fi una aparte pentru el şi a spus că îşi doreşte ca ACS Poli Timişoara, aflată la limita locurilor retrogradabile, să se menţină în Liga 1.

"Pentru mine e un meci special pentru că sunt născut la Timişoara, acolo am jucat şi m-am retras din activitate, dar mâine seară voi face tot ce depinde de mine să câştigăm acest trofeu.

Ionuţ Popa a făcut minuni la Timişoara. Eu îl înţeleg perfect, pentru că meciul cu Pandurii este finala lor, e un obiectiv primordial pentru această echipă. Mi-aş dori ca Timişoara să rămână în prima divizie", a încheiat Contra.

Finala Cupei Ligii Adeplast va avea loc sâmbătă, de la 20:00, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici