Contra: N-aş spune nu unei echipe ca Dinamo, e una dintre echipele mari din România

Antrenorul Cosmin Contra, în vârstă de 40 de ani, şi-ar dori să ajungă la Dinamo, echipă pentru care a evoluat timp de trei sezoane, între 1996 şi 1999, dacă va primi o ofertă din partea finanţatorului Ionuţ Negoiţă în această vară.

228 afișări
Imaginea articolului Contra: N-aş spune nu unei echipe ca Dinamo, e una dintre echipele mari din România

Contra: N-aş spune nu unei echipe ca Dinamo, e una dintre echipele mari din România

Conform ProSport, antrenorul Cosmin Contra ar fi prima opţiune pentru finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, după ce Mircea Rednic a anunţat, joi, că va părăsi formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare după partidele cu Viitorul, din play-off şi finala Cupei României, cu CFR Cluj. Fostul antrenor de la Poli Timişoara şi Petrolul, nu ar refuza o ofertă venită din partea lui Dinamo.

”Încă nu am fost sunat de cineva de la club. N-aş spune nu. Am avea o discuţie şi am vedea ce s-ar întâmpla. Dar nu renunţ la ideea de a antrena o echipă ca Dinamo. Rednic a făcut o treabă destul de bună, cu o echipă destul de tânără, într-o perioadă destul de grea. Nu poţi să-i iei din merit lui Rednic. Dinamo este una dintre echipele mari din România, chiar dacă a avut multe probleme. În ultimul an, domnul Negoiţă a reuşit să aducă o linişte financiară destul de mare. Am înţeles că a scos-o şi din insolvenţă, ceea ce e extraordinar”, a declarat Cosmin Contra la DigiSport.

Antrenorul în vârstă de 40 de ani susţine că şi-ar fi dorit să antreneze din nou în Spania, unde a pregătit pe Fuenlabrada şi Getafe. Cosmin Contra este liber de contract după despărţirea de Guangzhou R&F. Contra a jucat la Dinamo în perioada 1996-1999.

”Sunt un pic dezamăgit că n-am ajuns iar în Spania, pentru că am avut multe discuţii. Dar este greu să revii în circuit”, a mai spus Cosmin Contra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici