Contra: Sper ca această victorie să dea încredere echipei

Tehnicianul Petrolului Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, duminică seară, că speră ca victoria din meciul cu formaţia CSMS Iaşi, scor 2-1, în etapa a XXI-a a Ligii I, să dea încredere jucătorilor săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

119 afișări
Imaginea articolului Contra: Sper ca această victorie să dea încredere echipei

Cosmin Contra (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Sunt trei puncte foarte importante în urma unui joc nu tocmai reuşit al nostru. Cred că am început să jucăm cu adevărat abia la 2-1. Chiar dacă nu am reuşit o prestaţie prea fericită, sper ca victoria să dea încredere echipei. Eu m-aş mulţumi să câştigăm punctele mereu fără să jucăm prea bine. Dacă va juca tot aşa, CSMS cred că poate să spere la salvarea de la retrogradare. Oamenii noştri de
atac au avut ceva probleme. Grozav are o leziune musculară, iar Souvadet are cinci crampoane pe genunchi. Lui Hamza Younes nu-i iese golul, dar eu sunt mulţumit de implicarea lui în joc. Sincer, azi nu cred că mi-a plăcut vreun jucător în mod deosebit.
Grozav a recunoscut că n-a făcut nimic, dar a adus trei puncte cu execuţia sa. Dacă trebuie să nominalizez pe cineva, înclin să spun că jucătorul nostru cel mai bun a fost Hoban", a declarat Contra.

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a afirmat că este dezamăgit că a pierdut, după ce a condus cu 1-0: "Dezamăgirea mea este aceea că am pierdut după ce am condus cu 1-0. Eu sunt optimist în privinţa şanselor de salvare de la retrogradare. Echipa s-a manifestat bine în cele două jocuri de până acum, dar ne trebuie mai multă atenţie. Trebuie să remarc faptul că s-au marcat trei goluri de execuţie, în privinţa celor primite de noi, nu am ce să-i reproşez lui Irimia. Ştiam că vom întâlni o echipă cu jucători foarte tehnici, poate am fi putut spera la un egal, dar victoria gazdelor este meritată. Dacă vom avea aceeaşi evoluţie şi vom greşi mai puţin cred că vom face un rezultat pozitiv cu CFR. Stadionul de aici mi se pare cel mai frumos din ţară, iar susţinerea unui asemenea public te poartă pe val. Petrolul mi se pare o echipă peste Rapid în acest moment".

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici