Contra: Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia

Tehnicianul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat că vrea să vadă duminică, la meciul din deplasare cu formaţia Elche, la care evaluează Cristian Săpunaru, mentalitatea de la partida cu Valencia, câştigată săptămâna trecută, cu scorul de 3-1, informează cotidianul As.

90 afișări
Imaginea articolului Contra: Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia

Contra: Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Toată lumea vrea să meargă la partida de la Elche pentru a ajuta echipa. Este mentalitatea pe care o doream când am venit. Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia. Aştept aceeaşi atitudine şi acelaşi spirit de sacrificiu ca la meciul cu Valencia. Era o victorie necesară pentru a-i linişti puţin pe jucători, care au devenit încrezători înaintea celor şapte finale pe care le mai avem. Am văzut că putem câştiga oriunde", a spus Contra.

Echipa Getafe va fi susţinută la Elche, duminică, de aproximativ 300 de fani. "Sper să ne ajute, avem nevoie de ei. Sper să le oferim o victorie suporterilor. Elche este o echipă care lasă puţine spaţii adversarilor şi aşteaptă oportunitatea de a câştiga. Din ultimele şase meciuri de acasă, dacă nu mă înşel nu a primit gol în cinci. Atât pentru ei cât şi pentru noi este o finală. Va câştiga echipa care va greşi mai puţin", a adăugat Contra.

TITLURILE ZILEI

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol pentru echipa Getafe, în partida pe care a câştigat-o, duminica trecută, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), în faţa formaţiei FC Valencia, în etapa a XXXI-a a campionatului Spaniei. Aceasta a fost prima victorie pentru Cosmin Contra de la preluarea echipei Getafe.

Getafe va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 18.00, echipa Elche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici