Contracte de confidenţialitate pentru membrii Comitetului Executiv al FRF

Membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal ar putea semna contracte de confidenţialitate privind discuţiile de la şedinţele acestui for, singura persoană abilitată să vorbească despre subiectele de pe ordinea de zi urmând să fie preşedintele Răzvan Burleanu.

87 afișări
Imaginea articolului Contracte de confidenţialitate pentru membrii Comitetului Executiv al FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

De asemenea, la finalul fiecărei şedinţe a Comitetului Executiv deciziile vor fi anunţate de şeful Departamentului de Comunicare al FRF.

Conform site-ului oficial al FRF, contractul de confidenţialitate s-ar putea aplica şi membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor "dacă situaţia o va impune". "Se stabileşte în sarcina Direcţiei Juridice a FRF să analizeze şi să redacteze un contract de confidenţialitate pentru membrii Comitetului Executiv, care să poată fi aplicat, dacă situaţia o va impune, şi membrilor CCA", se arată în hotărârea Comitetului Executiv de joi.

Contractul de confidenţialitate va fi supus aprobării Comitetului Executiv în şedinţa din 28 mai.

Chiar dacă acest contract de confidenţialitate nu este în momentul de faţă în vigoare, membrii Comitetului Executiv ai FRF au refuzat să discute cu reprezentanţii mass-media la finalul şedinţei de joi, afirmând că singura persoană care poate da declaraţii este preşedintele Răzvan Burleanu.

La conferinţa de presă din 7 aprilie, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, anunţase că doreşte o transparenţă mai mare în ceea ce priveşte şedinţele Comitetului Executiv, precizând chiar că acestea vor fi transmise de televiziuni. "Este o idee a domnului Marcel Puşcaş. Atât timp cât ne dorim transparenţă este normal să ne dorim ca o anumită parte a şedinţelor Comitetului Executiv să fie transmise. Acum să vedem din punct de vedere tehnic cum realizăm acest lucru deoarece nu avem o sală pentru 10-12 camere şi atunci cred că vom crea noi o un sistem, iar televiziunile doar să preia semnalul", a spunea Burleanu la 7 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici