Contractul lui Messi cu Barcelona. În 4 ani, câştigul net se ridică la peste 450 milioane de euro

  • Leo Messi câştigă peste 450 milioane de euro net în patru ani de contract cu Barca
  • Barcelona are o gaură la buget fără precedent, de 820 de milioane de euro
  • Cel mai scump diamant din lume, ce are preţ, costă 330 milione de euro
1140 afișări
Imaginea articolului Contractul lui Messi cu Barcelona. În 4 ani, câştigul net se ridică la peste 450 milioane de euro

Leo Messi este, probabil, cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Omul care a dus Barcelona la un nivel superior de performanţă este plătit cu uriaşa sumă de 300 de milioane de euro net pentru patru ani de contract.

Cu tot cu prime, Messi a dus în conturi peste 450 milioane de euro. Asta înseamnă că argentinianul a luat 310 de mii de euro zilnic. Barca este foarte aproape de colaps, înregistrând pierderi de 820 de milioane euro. Absenţa spectatorilor de pe stadion, din cauza pandemiei, a dus la această situaţie.

Contractul lui Leo Messi:

 

  • Durată 2017-2021
  • Salariu anual 75 milioane euro
  • Primă la semnătură 50 milioane euro
  • Primă de fidelitate 35 milioane euro
  • Drepturi de imagine 76 milioane euro

Dacă te întrebi ce poate cumpăra Leo cu aceşti bani, îţi spun eu. Al treilea cel mai scump diamant din lume, Cullinan, care se află pe sceptrul reginei Angliei, Elisabeta a II-a. Dacă are un perete gol în casă, Leo poate achiziţiona Axis Mundi, cea mai scumpă pictura din lume. Sau poate construi un spital, locul 10 în topul celor mai scumpe din lume. În caz că s-ar muta la Londra, argentinianul ar putea achiziţiona Witanhurst.Cu 65 camere, din care 25 sunt dormitoare, imobilul valorează 371 miloane de euro.

Cel mai mare diamant din lume, descoperit în mina lui Sir Thomas Cullinan, costă 330 milioane de euro, iar cea mai scumpă pictură din lume, Axis Mundi, de Leonardo da Vinci, este evaluată la 371 milioane de euro. Clădirea Smilow Cancer Hospital din New Haven, cu 14 etaje (53 de metri înălţime), costă 385 milioane de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici