Copos: Adrian Păunescu înseamnă foarte mult pentru rapidişti

Acţionarul majoritar al FC Rapid George Copos a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că poetul Adrian Păunescu înseamnă foarte mult pentru club, deoarece el a compus imnul "Suntem peste tot acasă", care îi caracterizează pe toţi fanii, dar şi pe jucătorii rapidişti.

22 afișări
Imaginea articolului Copos: Adrian Păunescu înseamnă foarte mult pentru rapidişti

Copos: Adrian Păunescu înseamnă foarte mult pentru rapidişti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am auzit această veste tristă de dimineaţă. Mă doare extrem de mult ceea ce s-a întâmplat. Adrian Păunescu a fost unul dintre cei mai mari poeţi ai României. Pentru noi, pentru rapidişti, Adrian Păunescu înseamnă foarte mult. A compus imnul nostru, un imn care îţi intră la suflet din primul moment în care îl asculţi, un imn care îţi face pielea de găină de fiecare dată. Adrian Păunescu a găsit cele mai frumoase cuvinte şi le-a pus la un loc. Acest imn caracterizează nu numai oamenii care iubesc Rapidul, ci şi jucătorii rapidişti. De altfel, toţi, suporteri, jucători, antrenori, conducători, ne regăsim îl el, pentru că întruchipează spiritul Rapidului. Îi mulţumim pentru acest imn. Categoric, clubul Rapid va fi prezent la înmormântare. Regretăm foarte mult ceea ce s-a întâmplat", a declarat Copos pentru MEDIAFAX.

Adrian Păunescu a compus imnul echipei de fotbal Rapid Bucureşti "Sîntem peste tot acasă".

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la ora 7.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat doctorul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a unităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici