Copos: Am trimis la TAS motivarea în cazul Varga - Bălan, recursul poate începe

Acţionarul majoritar George Copos a declarat marţi agenţiei MEDIAFAX că FC Rapid a trimis motivarea în cazul Varga - Bălan la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, precizând că recursul poate începe.

57 afișări
Imaginea articolului Copos: Am trimis la TAS motivarea în cazul Varga - Bălan, recursul poate începe

Copos: Am trimis la TAS motivarea în cazul Varga - Bălan, recursul poate începe (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Gata, am rezolvat, am trimis motivarea la TAS, poate începe recursul. Am plătit mii de euro pe traduceri, am trimis, totul e rezolvat. Am zis că mergem până la capăt şi aşa facem. Noi suntem oameni de cuvânt, cazul ăsta nu poate rămâne aşa", a spus oficialul rapidist.

George Copos a menţionat că deocamdată nu s-a stabilit dacă FC Rapid va fi reprezentată de avocatul belgian Jean-Louis Dupont la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "Încă nu am stabilit cine ne va reprezenta. Urmează să mai discutăm şi vom lua o decizie. Dar stabilirea avocatului nu este o problemă", a adăugat George Copos.

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ultima instanţă pe linie sportivă din România, a respins, la 23 aprilie, memoriul clubului Rapid împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, prin care FC Timişoara câştigă la masa verde partida cu formaţia giuleşteană.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, în 9 aprilie, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată la 5 martie şi încheiată pe teren cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au solicitat câştigarea meciului la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici