Copos: Am vorbit cu Mircea Lucescu la telefon, îl doare o coastă dar e OK

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a vorbit la telefon cu antrenorul Mircea Lucescu, acesta spunându-i că în urma accidentului de maşină în care a fost implicat are dureri la o coastă, dar în rest este bine.

286 afișări
Imaginea articolului Copos: Am vorbit cu Mircea Lucescu la telefon, îl doare o coastă dar e OK

Copos: Am vorbit cu Mircea Lucescu la telefon, îl doare o coastă dar e OK (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am vorbit chiar acum la telefon cu Mircea. Mă speriasem şi eu... dar este bine. Mi-a zis că îl doare o coastă, dar este OK. Este încă la spital, nu a ştiut să îmi spună cât rămâne acolo", a afirmat George Copos care are o relaţie de prietenie de mai mulţi ani cu tatăl actualului antrenor al echipei Rapid, Răzvan Lucescu.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut în Capitală, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici