Copos: Primul obiectiv este instalarea unui preşedinte, oricine i-ar vrea pe Dinu Gheorghe şi Marius Stan

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că primul obiectiv este instalarea unui preşedinte, precizând că pe lista sa sunt Dinu Gheorghe de la FC Braşov şi Marius Stan de la Oţelul Galaţi.

17 afișări
Imaginea articolului Copos: Primul obiectiv este instalarea unui preşedinte, oricine i-ar vrea pe Dinu Gheorghe şi Marius Stan

Copos: Primul obiectiv este instalarea unui preşedinte, oricine i-ar vrea pe Dinu Gheorghe şi Marius Stan (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Primul obiectiv este să instalăm un preşedinte de club. Domnul Dinu Gheorghe este printre primii preşedinţi de club din România. Oricine l-ar vrea pe Dinu Gheorghe sau pe Marius Stan. Nu aţi văzut ce figură a făcut Oţelul Galaţi? Cine nu i-ar dori?", a spus oficialul rapidist.

Copos a menţionat că a discutat, marţi, cu Ioan Andone prelungirea contractului acestuia cu Rapid. "Ne-am întâlnit, am discutat, dar nu am luat nicio decizie. Domnul Andone este legat de Rapid, se află sub contract până la sfârşitul lunii, aşa că o să mai discutăm. Eu insist foarte mult să rămână. Ioan Adone este un profesionist adevărat şi un om de caracter, vreau să continuăm împreună la Rapid", a adăugat George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici