Copos: Varga şi Bălan vor fi în teren la meciul cu FC Timişoara

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan sunt oficial jucătorii formaţei giuleştene şi se vor afla pe teren, vineri, la partida cu FC Timişoara, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Copos: Varga şi Bălan vor fi în teren la meciul cu FC Timişoara

Copos: Varga şi Bălan vor fi în teren la meciul cu FC Timişoara (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Varga şi Bălan sunt oficial jucătorii Rapidului, au fost aseară la antrenament, totul este sub control. Iar mâine vor fi în teren în meciul cu Timişoara. Şi o să vedeţi că o să câştige meciul împreună cu ceilalţi jucători", a spus Copos.

Oficialul grupării giuleştene susţine că transferurile celor doi jucători ai echipei Sportul Studenţesc, care au semnat cu FC Rapid contracte valabile până la vară, nu au fost niciun moment sub semnul întrebării. "Nu sunt probleme de niciun fel cu transferurile lui Varga şi Bălan. Cum să cadă transferurile? Pur şi simplu am fost eu plecat. Iar prezentarea lor oficială o să o facem până la urmă dacă va fi cazul. Sunt mulţi cârcotaşi care şi-au dorit să nu îi putem legitima, dar noi am făcut lucrurile corect", a precizat Copos.

Anunţată pentru miercuri, la ora 18.00, prezentarea oficială a jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan a fost anulată de conducerea FC Rapid. În cadrul conferinţei de presă de joi, antrenorul Nicolae Manea afirmase că nu ştie dacă actele de transfer ale celor doi fotbalişti vor fi finalizate în timp pentru a-i putea folosi în partida de pe teren propriu cu FC Timişoara, programată, vineri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici