Corina Căprioriu, eliminată în primul tur la 57 de kilograme, la CM de judo

Sportiva Corina Căprioriu a fost eliminată, miercuri, în primul tur al categoriei 57 de kilograme, la Campionatul Mondial de judo de la Celiabinsk (Rusia).

80 afișări
Imaginea articolului Corina Căprioriu, eliminată în primul tur la 57 de kilograme, la CM de judo

Corina Căprioriu, eliminată în primul tur la 57 de kilograme, la CM de judo (Imagine: Radu Oltean/Mediafax Foto)

Corina Căprioriu a debutat în competiţie în grupa D, dar a fost învinsă chiar în prima luptă de judoka Cheng-Ling Lien (Taipei China) fiind eliminată din concurs.

Corina Căprioriu (28 de ani) este vicecampioană olimpică, medaliată cu bronz la CM din 2011, campioană europeană în 2010 şi medaliată cu bronz la CE din 2011.

La aceeaşi categorie luptă şi Loredana Ohâi, care a avut un prim tur liber în grupa B, iar în turul secund a trecut de sportiva Nora Gjakova (luptă sub steagul federaţiei internaţionale IJF).

TITLURILE ZILEI

Marţi, delegaţia României a cucerit prima medalie la CM din Rusia, prin Andreea Chiţu, argint la categoria 52 de kilograme. Andreea Chiţu are 26 de ani, iar în palmaresul său se mai află titlul european, cucerit în 2012, medalie de argint la CE din 2013 şi de bronz în 2014, dar şi medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2011.

La aceeaşi categorie, în grupa A, Larisa Florian a fost eliminată în turul doi. Luni, în prima zi a Campionatului Mondial, la categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi de campioana europeană, unguroaica Eva Csernoviczki.

Pentru România vor mai lupta Cristian Bodîrlău (cat. 81 kilograme) şi Vlăduţ Simionescu şi Daniel Natea (plus 100 kilograme).

Campionatul Mondial de judo are loc în Rusia, la Celiabinsk, între 25 şi 31 august, cu participarea a 639 de sportivi din 110 ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici