Cornel Dinu l-a remarcat pe Dumitru Cardoso în partida Viitorul - Gaz Metan

Dumitru Cardoso (27 de ani) este printre cei mai buni jucători veniţi în Liga 1 în vară. Cornel Dinu este impresionat de calităţile fotbalistului adus de Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaş, iar la finalul meciului cu Viitorul Constanţa a avut o remarcă surprinzătoare.

226 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu l-a remarcat pe Dumitru Cardoso în partida Viitorul - Gaz Metan

Cornel Dinu l-a remarcat pe Dumitru Cardoso în partida Viitorul - Gaz Metan

Uimit de realizările tehnice ale lui Cardoso, fostul antrenor şi-a permis o comparaţie cu cei mai mari jucători ai lumii. "Vezi la nivelul lui Neymar, la nivelul lui Ronaldo. E foarte sigur pe execuţie, deci e clar că a mai făcut nenorociri din astea". Bararab Panduru a rămas şi el impresionat. Faptul că s-a format în Italia şi că a prins meciuri în primele două ligi l-au făcut pe Cardoso să fie, în acest moment, unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului. "Uitaţi-vă ce face jucătorul ăsta. Pe mine mă încântă jucătorul ăsta de fiecare dată când are mingea, când pune piciorul pe minge, cum cere mingea pe poziţie viitoare şi mă mir că Edi spune că nu e vârf de atac.

Probabil că nu e vârful de atac care să stea fix acolo. Aici nu că a călcat pe minge, cum calcă alţii de trebuie să scoatem crampoanele de pe minge vreo două săptămâni. Nu, asta aşa a vrut să facă. Nu vezi nicăieri aşa ceva, este incredibil. Oricine ar fi fost acolo din campionatul nostru, era fentat. Nu crezi niciodată în primul rând că poate să-i reuşească aşa ceva" , a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Dumitru Cardoso a ajuns în Liga 1 în vară, din postura de jucător liber de contract. A adunat 6 meciuri pentru Gaz Metan Mediaş, a marcat de două ori şi a oferit 3 pase decisive. Înainte să ajună în România, jucătorul de bandă a fost legitimat la Empoli, Napoli, Ternana, Citadella, Reggina, PAE Veria, Nottingham Forest sau Alcorcon.

Născut în Suedia, Cardoso a adunat 115 meciuri în Serie B (15 goluri şi 6 pase decisive) şi 9 în Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici