Cornel Ene şi Gheorghe Grozav, marcatori pentru Kisvarda în meciul cu Honved, scor 3-1

Kisvarda, echipa antrenată de Vasile Miriuţă, a învins-o pe Honved, sâmbătă, în deplasare, scor 3-1, în etapa a treia din prima ligă maghiară.

102 afișări
Imaginea articolului Cornel Ene şi Gheorghe Grozav, marcatori pentru Kisvarda în meciul cu Honved, scor 3-1

Cornel Ene şi Gheorghe Grozav, marcatori pentru Kisvarda în meciul cu Honved, scor 3-1

Vasile Miriuţă a început partida cu doi români în primul 11 – fundaşul dreapta Cornel Ene şi atacantul Gheorghe Grozav. Primul a reuşit să deschidă scorul în minutul 10, în urma unei faze fixe.

Lucas a dus scorul la 2-0 pentru Kisvarda, în minutul 62, iar N’Gog, fostul fotbalist de la Liverpool a redus din diferenţă în minutul 89. În minutul 90+3, Grozav a stabilit scorul final, 3-1 pentru Kisvarda. Internaţionalul român a ajuns la trei goluri înscrise în primele trei runde din prima ligă maghiară.

În urma acestei victorii, Kisvarda urcă pe locul 4 în Ungaria, cu 6 puncte acumulate în primele trei etape. De partea cealaltă, Honved, fosta adversară a Craiovei din Europa League, se află pe ultimul loc, fără puncte acumulate.

În următoarea rundă, echipa lui Vasile Miriuţă va primi vizita lui Ujpest, echipă clasată pe locul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici