Cornel Penescu a rămas fără permis auto

Patronul clubului de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, a rămas fără carnet de conducere după ce a fost surprins, luni noapte, de radarul poliţiei rutiere la volanul autoturismului său circulând cu viteza de 125 de km/oră prin localitate.

116 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu a rămas fără permis auto

Cornel Penescu a rămas fără permis auto (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit subinspectorului Marius Nicolaescu de la Serviciul Poliţiei Rutiere Argeş, Cornel Penescu a fost oprit pe Bulevardul Republicii din Piteşti după ce a circulat cu viteză excesivă, cu mult peste limita admisă de 50 de km/oră.

"A fost surprins cu viteza de 125 de km pe ora de aparatul radar al poliţiei rutiere, a fost oprit şi blocat în trafic, a fost amendat şi i-am reţinut permisul de conducere", a declarat Nicolaescu.

Patronul clubului FC Argeş a oprit după ce o maşină a poliţiei rutiere i-a blocat calea în centrul Piteştiului.

"Nu pot să mă abţin să nu apăs pedala maşinii care prinde şi 400 de km pe oră. Am vrut să le plătesc amenda cu cardul, dar nu s-a putut, deoarece poliţia rutieră nu are dispozitive prin care să preia prin card banii proveniţi din amenzi. E o maşină care într-o secundă prinde viteza de la 50 de km la 200 de km, asta e!", a declarat Cornel Penescu, patronul clubului FC Argeş.

Penescu a fost nevoit să plătească o amendă de 450 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici