Cornel Ţălnar este noul antrenor al echipei Dinamo

Tehnicianul Cornel Ţălnar este noul antrenor al echipei Dinamo, înlocuindu-l în funcţie pe Ion Marin, care şi-a reziliat contractul vineri, informează www.prosport.ro.

108 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar este noul antrenor al echipei Dinamo

Cornel Ţălnar este noul antrenor al echipei Dinamo (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Ţălnar va sosi de la Alba Iulia la baza de pregătire a dinamoviştilor de la Săftica şi va sta pe bancă, cel puţin la disputa duminică, în compania Gloriei Bistriţa.

Cornel Ţălnar revine în funcţia de antrenor la Dinamo după un an. Ultima echipă condusă de el este Universitatea Cluj, din liga a doua, de unde a fost demis în urmă cu două săptămâni.

Tehnicianul Ion Marin a declarat, vineri, că şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea FC Dinamo, urmând să antreneze o echipă din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici