Cornel Ţălnar: Luăm goluri la nişte faze de cascadorii râsului

Antrenorul Cornel Ţălnar a declarat, marţi, că echipa Dinamo a primit gol în partida cu Astra Ploieşti, în urma unei faze "de cascadorii râsului", după ce formaţia ploieşteană a egalat scorul, 1-1, în urma unui autogol al lui Cosmin Moţi.

12 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: Luăm goluri la nişte faze de cascadorii râsului

Cornel Ţălnar: Luăm goluri la nişte faze de cascadorii râsului (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Meciul a fost dominat de noi în proporţie de 75-80 la sută, însă am ratat mult şi am luat un gol pe o greşeală de apărare. Greşelile se plătesc, lucru confirmat de faptul că am pierdut 2 puncte în această seară. Aveam trei meciuri foarte grele, pe final de sezon, şi am considerat că meciurile grele încep de astăzi, cu Astra, umrează cel cu FC Vaslui şi apoi cel cu Panathinaikos. Le-am cerut jucătorilor concentrare maximă, însă, după cum s-a văzut, luăm goluri la nişte faze de cascadorii râsului. În fotbal doar golurile contează, nu şi ocaziile", a spus Ţălnar.

Tehnicianul formaţiei dinamoviste nu a dorit să comenteze conflictul apărut între cele două grupări, după ce antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii împrumutaţi de la Dinamo, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda, au fost ameninţaţi telefonic că au cariera în pericol. "Discuţiile între acţionarii celor două echipe mă depăşesc şi nu pot comenta ce s-a întâmplat în cazurile jucătorilor Ganea şi Miranda", a spus Ţălnar.

Echipa Dinamo Bucureşti a remizat, scor 1-1 (0-0), marţi, în deplasare, în compania formaţiei Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici