Corneliu Papură, despre Eugen Neagoe: Am înţeles că este mai bine şi mă bucur

Universitatea Craiova a câştigat meciul cu Dinamo din etapa a doua din noul sezon al Ligii 1, însă victoria oltenilor are gust amar. Antrenorul echipei gazdă, Eugen Neagoe, a suferit un stop cardiac în timpul meciului, iar fotbalul a fost pus în plan secund în ochii tuturor.

118 afișări
Imaginea articolului Corneliu Papură, despre Eugen Neagoe: Am înţeles că este mai bine şi mă bucur

Corneliu Papură, despre Eugen Neagoe: Am înţeles că este mai bine şi mă bucur

"Am împărţit vestiare, am mâncat o pâine cu Eugen, e neplăcut. În plan personal am trecut prin emoţii, am înţeles că este bine şi mă bucur.

(n.red. - Reporter: Să se retragă din fotbal?) El ştie cel mai bine, fiecare are decizia lui. Sunt alături de el, să fie sănătos şi sper să revină cât mai repede şi să îşi îndeplinească ceea ce îşi doreşte.

Probabil s-au strâns foarte multe lucruri, în viaţă nu este numai fotbal. Poaste să fie şi în afara stadionului, se strâng multe şi la un moment dat cedează", a spus Corneliu Papură, la Digi Sport, care a vorbit şi despre reuşita echipa sale:

TITLURILE ZILEI

"N-am mai câştigat de 20 de ani (n.red. - Reporter: de 25 de ani), am îmbătrânit. Nici nu vreau să mă gândesc cum s-au dus anii. Sun multe lucruri pozitive în ziua de azi. Am dominat jocul, am avut posesie destul de bună, am jucat cu un copil de 16 ani. Nu este uşor să joci cu jucători care nu sunt pe postul lor. Qaka a suferit o entorsă, nu s-a antrenat toată săptămâna".

Întrebat de transferuri viitoare, dar şi despre o eventuală plecare a lui Alexandru Cicâldău, antrenorul oltenilor a clarificat situaţia mijlocaşului:

"Nu ştiu de nicio ofertă. Am văzut la TV. Dacă se va decide să meargă ok, cu siguranţă vom găsi alt jucători, viaţi îşi urmează cursul, iar el cariera.

Azi am jucat cu fundaşul dreapta fundaş central, dacă ne venea un fundaş central era mai uşor".

Joi, 25 iulie, Universitatea Craiova merge în Ungaria acolo unde o va întâlni pe Honved în turul 2 preliminar al Ligii Europa:

"Să ne ţineţi pumnii, important e să ne refacem până la ora jocului. Avem destul de multe accidentări, să sperăm că îi vom recupera şi vom juca bine la ora jocului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici