Corona Braşov a reziliat contractul cu Ionel Gane

Corona Braşov a anunţat, miercuri, rezilierea pe care amiabilă a contractului cu Ionel Gane, antrenor care a preluat echipa în luna septembrie a anului trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

104 afișări
Imaginea articolului Corona Braşov a reziliat contractul cu Ionel Gane

Ionel Gane (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"Ne pare rău că a trebuit să ne despărţim de antrenorul Ionel Gane, dar din păcate, aceasta este viaţa antrenorului. Rezultatele nu ne-au ajutat şi pe acest final de sezon am decis să schimbăm ceva la echipă. L-am ales pe domnul Hîrlab pentru experienta sa şi pentru că este un om de-al casei, el ocupându-se până acum de secţia de copii şi juniori la Corona. Vreau să-i mulţumesc antrenorului Gane pentru tot ce a făcut la Corona, pentru profesionalismul său şi îi urez mult succes în cariera sa de antrenor", a spus Ciprian Anghel, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Corona.

De cealaltă parte, antrenorul Ionel Gane a spus la rândul lui că pleacă de la Corona cu regretul că rezultatele nu au fost de partea lui, dar cu satisfacţia că jocul echipei a fost apreciat în dese rânduri.

"Am încheiat pe cale amiabilă relaţia cu Corona Brasov, a fost o experienţă bună pentru mine, am avut parte de momente frumoase dar din păcate rezultatele nu ne-au ajutat deşi evoluţiile echipei în teren au fost apreciate de foarte multă lume. Eu şi conducerea clubului vom rămâne în relaţii cordiale, vreau să le mulţumesc pentru faptul că mi-au dat posibilitatea să antrenez această echipă. Doresc mult succes în continuare atât clubului Corona dar şi băieţilor din vestiar", a spus Ionel Gane.

Pe lângă Gane, si-au reziliat contractele şi secunzii acestuia George Bita şi Ovidiu Ceclan.

Pâna la finalul campionatului de echipă se vor ocupa Adrian Hîrlab şi Daniel Bona, cei care pregătesc de altfel, încă de luni, meciul din etapa viitoare, cu FC Vaslui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici