CORONAVIRUS la FCSB. Patru jucători au testaţi pozitiv

FCSB anunţă, printr-un comunicat de presă publicat pe pagina oficială a clubului de fotbal, că, în urma ultimei testări COVID-19, au fost înregistrate patru cazuri pozitive în cadrul lotului.

832 afișări
Imaginea articolului CORONAVIRUS la FCSB. Patru jucători au testaţi pozitiv

CORONAVIRUS la FCSB. Patru jucători au testaţi pozitiv

„Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii care au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2, aceştia urmând să fie preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare”, conform sursei citate.

Potrivit FCSB, jucătorii sunt asimptomatici şi au fost deja izolaţi de restul grupului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici