Coronavirusul poate schimba din temelii fotbalul. Propunerea englezilor pentru reluarea Premier League

Epidemia de coronavirus schimbă lumea pe care o ştiam. Nici sportul nu este ocolit de modificări.

1067 afișări
Imaginea articolului Coronavirusul poate schimba din temelii fotbalul. Propunerea englezilor pentru reluarea Premier League

Coronavirusul poate schimba din temelii fotbalul. Propunerea englezilor pentru reluarea Premier League

Deocamdată, toate marile întreceri sportive, fie ele naţionale sau internaţionale sunt sunt sistate. Oficialii englezi se gândesc că în momentul în care se va decide reluarea Premier League să fie modificată o regulă de bază a fotbalului.
 
Gordon Taylor, preşedintele executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, a lansat în spaţiul public ideea conform căreia reprizele ar putea fi scurtate, informează BBC. Oficialul englez sugerează ca reprizele, care durau în mod tradiţional 45 de minute, să fie scurtate pentru protecţia jucătorilor.
 
Taylor a declarat că fotbaliştii aşteaptă cu nerăbdare reluarea Premier League, însă în egală măsură se tem pentru sănătatea lor.
 
”Nu sunt proşti. Vor să fie îndeplinite toate măsurile de siguranţă”, a declarat Gordon Taylor pentru Radio BBC 4.
 
Potrivit BBC, o dată preliminară pentru reluarea Premier League ar fi 8 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici