Cosmin Contra: Am văzut o echipă română neputincioasă. Mă pune pe gânduri evoluţia unor jucători

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a declarat, joi, după înfrângerea drastică suferită de FCSB în faţa echipei italiene Lazio Roma în Liga Europa, că evoluţia vicecampioanei României îi dă de gândit şi a precizat că Nicolae Dică a ales o tactică de joc greşită.

322 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Am văzut o echipă română neputincioasă. Mă pune pe gânduri evoluţia unor jucători

Cosmin Contra: Am văzut o echipă română neputincioasă. Mă pune pe gânduri evoluţia unor jucători

"Lazio a jucat foarte bine şi Steaua foarte prost. Asta a fost tactica aleasă, fiecare antrenor, fiecare persoană a considerat după tur că trebuia să continue pe aceeaşi tactică, dar la tur au lipsit Anderson şi Immobile, Anderson foarte rapid, iar Immobile dă goluri din jumătate de ocazii. Am văzut o echipă română neputincioasă. Mă pune pe gânduri evoluţia unor jucători, dar sper totuşi că a fost doar o seară neagră", a declarat Contra, la Digi Sport.

Cosmin Contra a vorbit şi despre lupta pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal: "Nu am ce să-i reproşez actualului preşedinte, mi s-a pus totul la dispoziţie. Sunt antrenorul echipei naţionale, nu politician. Voi încerca să aduc câţiva tineri la naţională".

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, pe Stadio Olimpico, scor 5-1, de echipa Lazio, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus, pe Arena Naţională, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici