Cosmin Contra: În proporţie de peste 90 la sută suntem calificaţi în finala Cupei

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 3-0, că formaţia sa este calificată în finala Cupei României - Timişoreana în proporţie de 90 la sută.

231 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: În proporţie de peste 90 la sută suntem calificaţi în finala Cupei

Cosmin Contra (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am început foarte bine meciul, am deschis repede scorul, după care a urmat o perioadă bună a Oţelului, dar e bine că nu au reuşit să reintre în joc. Mă aşteptam ca în repriza a doua să avem spaţii mai mari şi mă bucur că am reuşit să profităm de acest lucru. În proporţie de peste 90 la sută suntem calificaţi în finală. Misiunea mea este acum să-mi ţin jucătorii cu piciooarele pe pământ", a spus Contra.

Întrebat despre incidentul pe care l-a avut la pauză cu antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, Contra a răspuns: "Am trecut peste acest incident. Nu înţeleg de ce Grigoraş a fost aşa supărat. Nu avea de ce".

De cealaltă parte, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat că şansele formaţiei sale de a se califica în finala Cupei României sunt minime.

"Am pierdut la o diferenţă clară, iar şansele de a ne califica în finală sunt minime. Am întâlnit o echipă valoaroasă. Am spus dinainte că e cea mai valoroasă din cele patru rămase în cursă. Din păcate nu am reuşit mai mult astăzi. Vom merge la Ploieşti să jucăm, deoarece suntem profesionişti", a spus Grigoraş.

Întrebat despre incidentul pe care l-a avut la pauză cu antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, Grigoraş a răspuns: "I-am transmis că nu mi se pare normal să-mi spună "ciocu' mic", mai ales că este un antrenor care vine din Spania".

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a afirmat că Petrolul a fost echipa mai bună. "E clar că şansele de a ne califica sunt compromise. Trebuie să ne luăm gândul de la Cupă şi să recunoaştem valoarea adversarului care l-am întâlnit astăzi. Din păcate am ratat obiectivul acestui final de sezon", a precizat Răducan.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, în prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Golurile învingătorilor au fost marcate de Geraldo '3, Morar '60 şi Bokila '71.

Meciul retur va avea loc la 22 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici