Cosmin Contra: Munca lui Hagi la Galatasaray nu se poate vedea în două-trei luni

Fostul internaţional Cosmin Contra consideră că Gheorghe Hagi ar fi trebuit să beneficieze de timp pentru a arăta ce poate ca antrenor la Galatasaray şi că e greu să ai rezultate atunci când faci multe schimbări în cadrul echipei.

37 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Munca lui Hagi la Galatasaray nu se poate vedea în două-trei luni

Cosmin Contra: Munca lui Hagi la Galatasaray nu se poate vedea în două-trei luni (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Hagi a luat Galatasaray într-un moment foarte greu, de tranziţie, de schimbări foarte mari. La Galata se doreşte să ai mereu victorii şi când faci multe schimbări e greu să ai rezultate. A avut şi mult ghinion, în plus cei care bagă bani la Galatasaray nu mai au nici răbdare. Trebuie să ai şi norocul ca oamenii care conduc clubul să aibă răbdare, să-ţi ofere un proiect de cel puţin doi ani, ca să poţi să-ţi arăţi munca. Munca lui Hagi nu se vede în două-trei luni. Are nevoie de timp, dar e foarte greu să ţi se dea timp la o echipă ca Galatasaray", a spus Contra la Casa Fotbalului, unde a participat miercuri la cursul PRO, susţinut de coordonatorul Şcolii de antrenori de la Coverciano, Franco Ferrari.

Referindu-se la fosta sa echipă FC Timişoara, Contra a precizat că ar fi dispus oricând să accepte să o antreneze: "M-aş bucura enorm ca Timişoara să câştige titlul anul acesta. Cred că după atâţia ani, un oraş ca Timişoara merită, ştiind cum suferă suporterii şi oamenii care sunt alături de echipă. Pentru ei, merită să câştige campionatul. Nu ştiu dacă voi mai reveni antrenor la Timişoara. Voi vedea. Normal că mi-ar plăcea. Întotdeauna am zis că Timişoara e locul unde m-am născut, unde am debutat în Divizia A, m-am lansat în fotbalul mare. Timişoara va rămâne pentru mine «acasă» întotdeauna".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici