Cosmin Moţi, cel mai bun fundaş din campionatul Bulgariei în 2014

INternaţionalul român al echipei Ludogoreţ Razgrad, Cosmin Moţi, a fost desemnat cel mai bun fundaş din campionatul bulgar în anul 2014, a anunţat, marţi, site-ul oficial al UEFA.

205 afișări
Imaginea articolului Cosmin Moţi, cel mai bun fundaş din campionatul Bulgariei în 2014

Cosmin Moţi, cel mai bun fundaş din campionatul Bulgariei în 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Titlul de cel mai bun fotbalist bulgar al anului a fost câştigat de portarul formaţiei Ludogoreţ Razgrad, Vladislav Stoianov, care i-a devansat pe coechipierul său Svetoslav Diakov şi pe atacantul Dimităr Berbatov (AS Monaco).

Stoianov, în vârstă de 27 de ani, a primit şi titlul de cel mai bun portar din campionatul intern. Cel mai bun mijlocaş a fost ales Svetoslav Diakov, iar cel mai bun antrenor a fost desemnat Georgi Dermnendjiev, ambii contribuind la eventul realizat de Ludogoreţ Razgrad, campionat - Cupa Bulgariei.

Titlul pentru cel mai bun atacant i-a revenit lui Martin Kamburov (Lokomotiv Plovdiv), revelaţia anului a fost ales Bojidar Kraev (Levski Sofia), iar formaţia Beroe Stara Zagora a primit premiul fair-play.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici