Cosmin Olăroiu a obţinut o remiză cu Al Ahli, înaintea plecării la naţionala Arabiei Saudite

Formaţia Al Ahli, cu Cosmin Olăroiu la conducerea tehnică, a obţinut o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Bani Yas, în etapa a XIII-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite, joc după care românul va pleca la naţionala Arabiei Saudite.

121 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu a obţinut o remiză cu Al Ahli, înaintea plecării la naţionala Arabiei Saudite

Cosmin Olăroiu a obţinut o remiză cu Al Ahli, înaintea plecării la naţionala Arabiei Saudite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Al Ahli se află pe locul 6 în clasamentul campionatului din Emiratele Arabe Unite, cu 20 de puncte.

Clubul Al Ahli a anunţat, la începutul săptămânii, că tehnicianul Cosmin Olăroiu va fi selecţionerul naţionalei Arabiei Saudite, el urmând să pregătească prima reprezentivă la Cupa Asiei pe naţiuni, competiţie care se va desfăşura din 9 ianuarie 2015, în Australia.

Federaţia de fotbal din Arabia Saudită a trimis, duminică dimineaţă, o adresă oficială clubului Al Ahli, prin care-i întreba pe conducătorii grupării din Emiratele Arabe Unite dacă sunt de acord să-i permită lui Olăroiu să preia naţionala saudită pentru o lună. Luni seară, Olăroiu a anunţat că preşedintele clubului Al Ahli, Şeicul Hamdan bin Mohammed, a acceptat ca el să antreneze echipa naţională a statului vecin.

Cosmin Olăroiu a afirmat că este onorat de propunerea primită, dar a precizat că nu ar fi fost de acord să devină selecţioner dacă nu ar fi urmat o perioadă de pauză în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Olăroiu se află în ţările arabe din 2007 şi a antrenat până în prezent echipele Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain (Emiratele Arabe Unite) şi Al Ahli Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici