COSR a răspuns invitaţiei oficiale de participare la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a semnat, luni, confirmarea de participare a echipei olimpice a României la Jocurile Olimpice de iarnă - PyeongChang 2018, în urma primirii invitaţiei oficiale de participare din partea Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

205 afișări
Imaginea articolului COSR a răspuns invitaţiei oficiale de participare la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018

COSR a răspuns invitaţiei oficiale de participare la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018

CIO a transmis invitaţia oficială de participare Comitetului Olimpic şi Sportiv Român după ce Alexandru Epuran, şeful de misiune al echipei olimpice a României, a fost prezent la Seminarul Şefilor de Misiune pentru JO PyeongChang 2018, care a avut loc în oraşul sud-coreean, gazdă a competiţiei, în perioada 30 ianuarie - 4 februarie.

Conform procedurii standard pentru formalizarea participării naţiunilor lumii la Jocurile Olimpice, cu un an înainte de startul competiţiei, CIO trimite invitaţiile oficiale la Jocuri către toate Comitetele Naţionale Olimpice (CNO), iar preşedinţii CNO-urilor, care doresc, semnează şi transmit la CIO confirmarea participării echipelor lor olimpice la Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 vor avea loc în perioada 9 - 25 februarie 2018 la PyeongChang, în Coreea de Sud. Vor fi incluse 102 evenimente sportive la 15 discipline din 7 sporturi: patinaj (patinaj artistic, patinaj viteză şi patinaj viteză pe pistă scurtă), schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, combinata nordică, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi skeleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici