COSR anunţă crearea primului centru olimpic de pregătire a juniorilor, pentru sporturile de echipă, la handbal masculin

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi Federaţia Română de Handbal (FRH) vor anunţă crearea, în Bucureşti, a Centrului Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor (CNOPJ) la handbal masculin, primul CNOPJ pentru sporturile de echipă.

152 afișări
Imaginea articolului COSR anunţă crearea primului centru olimpic de pregătire a juniorilor, pentru sporturile de echipă, la handbal masculin

COSR anunţă crearea primului centru olimpic de pregătire a juniorilor, pentru sporturile de echipă, la handbal masculin

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 10:00, la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din Bucuresti.

La acţiune vor participa Mihai Covaliu, preşedintele COSR, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Alexandru Dedu, preşedintele FRH, şi Daniel Malaelea, director al Colegiului Tehnic Media Bucuresti.

In cadrul aceluiaşi eveniment, Federaţia Română de Handbal va semna un parteneriat de colaborare cu Primăria Sector 1 Bucureşti în vederea reabilitării Sălii Lucian Grigorescu din cadrul Complexului Sportiv Floreasca.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici