Costel Enache este noul antrenor al echipei Hermannstadt

La 46 de ani, Costel Enache începe o nouă aventură pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1 Betano. Fostul tehnician al Astrei şi a lui FC Botoşani s-a înţeles cu Hermannstadt şi va conduce echipa în noul sezon.

114 afișări
Imaginea articolului Costel Enache este noul antrenor al echipei Hermannstadt

Costel Enache este noul antrenor al echipei Hermannstadt

Imediat după ce Vasile Miriuţă a salvat Hermannstadt de la retrogradare, acesta a şi plecat de la echipă, iar conducerea sibienilor nu a dorit să fie prinsă pe picior greşit, înainte de noul sezon.

Astfel, Hermannstadt a negociat intens cu Costel Enache, iar acesta din urmă a acceptat oferta echipei care s-a salvat în ultima clipă de a retrogradarea în Liga 2, în urma dublei manşe cu U Cluj.

"Costel Enache este noul antrenor al echipei noastre!

FC Hermannstadt va fi pregătită în sezonul viitor de Costel Enache, un antrenor în vârstă de 46 de ani. Tehnicianul a semnat cu echipa noastra un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Născut la Piatra Neamţ, Enache a jucat mai bine de un deceniu la echipa locală Ceahlăul. A mai îmbrăcat tricourile formaţiilor Progresul Bucureşti şi UTA.

În 2011 s-a apucat de antrenorat, pregătind-o vreme de două sezoane pe Ceahlăul. A trecut apoi la CSMS Iaşi, iar între 2015 şi 2017 a fost selecţionerul naţionalei U19 a României. Până să ajungă la FC Hermannstadt, Costel Enache a mai activat la FC Botoşani şi Astra Giurgiu, pe ultima calificând-o în play-off-ul sezonului precedent al Ligii 1.

Bine ai venit, Mister! Mult succes! #familiaFCH", a transmis clubul din Sibiu pprin intermediul paginii de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici