Costel Pantilimon: Sunt foarte fericit şi mă bucur să fac parte din acest club imens

Costel Pantilimon (30 de ani) a ajuns la Nottingham Forest, dublă câştigătoare a Ligii Campionilor, şi a vorbit în premieră din postura de jucător al clubului istoric din Anglia. Fostul goalkeeper de la Manchester City a fost cedat sub formă de împrumut de Watford până la finalul sezonului.

539 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon: Sunt foarte fericit şi mă bucur să fac parte din acest club imens

Costel Pantilimon: Sunt foarte fericit şi mă bucur să fac parte din acest club imens

Managerul Aitor Karanka a fost cel care a contribuit decisiv la transferul goalkeeper-ului, după cum au interpretat britanicii de la Nottingham Post pe baza declaraţiei internaţionalului român.

“Sunt foarte fericit şi mă bucur să fac parte din acest club imens. Sunt încântat şi abia aştept să încep munca aici. Aici e istoria, e un club mare al Angliei şi am vrut să joc din nou în Anglia.

Sunt încântat să lucrez cu managerul (n.r. Aitor Karanka); a fost unul dintre factorii cheie pentru decizia mea. E o plăcere să îl cunosc, să lucrez alături de el şi sper că vom avea rezultate bune. Sper să ajut la îmbunătăţirea rezultatelor şi echipa să devină din ce în ce mai bună”, a declarat Costel Pantilimon, pentru site-ul oficial al lui Nottingham Forest.

Nottingham Forest ocupă locul 14 în Championship, cu 35 de puncte strânse în 29 de etape. Clubul englez a câştigat de două ori consecutiv Liga Campionilor, în 1979 şi 1980.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici