Cozmin Guşă a devenit noul preşedinte al FR de Judo. A câştigat cu 121 de voturi din 143 posibile. Reacţia cunoscutului consultant politic

Cozmin Guşă a devenit noul preşedinte al Fedraţiei Română de Judo. El a câştigat cu 121 de voturi din 143 posibile.

4984 afișări
Imaginea articolului Cozmin Guşă a devenit noul preşedinte al FR de Judo. A câştigat cu 121 de voturi din 143 posibile.  Reacţia cunoscutului consultant politic

Cozmin Guşă a devenit noul preşedinte al FR de Judo. A câştigat cu 121 de voturi din 143 posibile. Prima reacţie (Imagine: Prsoport / Mediafax Foto)

Cozmin Guşă a obţinut 121 de voturi din 143 posibile şi a devenit noul preşedinte al FR de Judo. "E un rezultat care mă onorează şi care mă obligă pentru a repune judoul românesc pe firmamentul sportului mondial. Scopul meu e ca în cel mult un an FRJ să fie cel mai bine organizat for sportiv din România şi cel mai bine finanţat din fonduri private", a spus Guşă pentru ProSport.

Alegerile la Fedraţia Română de Judo s-au desfăşurat luni, de la ora 14.00, la sediul COSR (lângă Arcul de Triumf), în prezenţa a 150 de delegaţi ai cluburilor de judo din ţară. Pentru funcţia de preşedinte au candidat  Cozmin Guşă si Nicolae Traşcă.

Cozmin Guşă, în vârstă de 46 de ani, a activat în politică din 2001. A fost pe rând secretar general al Partidului Social Democrat, membru în Biroul Permanent al Partidului Democrat, director de campanie al lui Traian Băsescu şi deputat independent. În 2004, Cozmin Guşă a fost ales deputat în Bucureşti pe listele Alianţei Dreptate şi Adevăr PNL-PD. La nivel de studii, este absolvent al Facultăţii de Fizică din Cluj-Napoca şi a studiat management în mass-media în SUA, precum şi economie internaţională la Ecole Nationale d’Administration Paris.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici