Cristescu, Cordoş şi Grozav au plecat cu Dinamo în cantonamentul din Spania

Jucătorii Marian Cristescu, Andrei Cordoş şi Gheorghe Grozav au plecat, duminică, în Spania, împreună cu lotul echipei Dinamo, în cel de-al doilea cantonament al iernii.

231 afișări
Imaginea articolului Cristescu, Cordoş şi Grozav au plecat cu Dinamo în cantonamentul din Spania

Cristescu, Cordoş şi Grozav au plecat cu Dinamo în cantonamentul din Spania (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Mijlocaşul Marian Cristescu, în vârstă de 29 de ani, a evoluat ultima oară la Astra Giurgiu, în carieră jucând şi pentru Petrolul Ploieşti, U. Cluj şi FC Braşov.

În ceea ce îl priveşte pe Andrei Cordoş, managerul sportiv al echipei, Ionel Dănciulescu, a spus că acesta nu şi-a găsit o echipă la care să se transfere, acesta fiind motivul pentru care a revenit sub comanda lui Mihai Teja: "Cordoş avea o clauză în contract conform căreia la finalul fiecărui sezon poate să îşi caute o echipă cu un salariu mai bun. Nu a găsit echipa respectivă şi s-a întors la Dinamo pentru că el este jucătorul lui Dinamo".

Din lotul deplasat de Dinamo în Spania face parte atacantul Gheorghe Grozav, care nu a devenit încă oficial jucător al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. "În proporţie de 90 la sută lotul este complet. Probabil că vor mai veni unul sau doi jucători, dar rămâne de văzut. Sunt încă discuţii cu Grozav, sperăm ca în scurt timp Gicu să devină jucătorul nostru până în vară. Din păcate Patrick
nu merge cu noi, acum patru zile a fost consultat de doctor şi trebuie să stea vreo 20 de zile. Aşa că nu face deplasarea cu noi, sperăm să se refacă repede", a mai spus Dănciulescu.

Oficialul dinamovist a afirmat că echipa pregătită de Teja va pune accent pe rezultatele din Spania, chiar dacă meciurile au un caracter amical: "Urmează o perioadă de pregătire cu meciuri foarte tari. Trebuie să fim cât mai pregătiţi pentru meciurile oficiale. Cu siguranţă vom pune mare accent şi pe rezultate. Chiar dacă e un turneu amical rezultatele sunt importante pentru ceea ce
urmează să facă echipa în meciurile oficiale".

Echipa Dinamo a plecat duminică într-un stagiu de pregătire în Spania, unde urmeză să dispute patru meciuri amicale, după următorul program: 3 februarie – cu Lokomotiv Moscova (Rusia), 5 februarie – Legia Varşovia (Polonia), 7 februarie – IF Elfsborg (Suedia), 9 februarie – Clube Atletico Paranaense (Brazilia).

Meciurile amicale cu Lokomotiv Moscova, IF Elfsborg şi Clube Atletico Paranaense contează pentru turneul internaţional Marbella Cup 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici