Cristi Borcea: Situaţia e gravă la Dinamo, din moment ce e pusă la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, este îngrijorat de situaţia în care s-ar putea găsi fostul său club la finalul sezonului regulat. Afaceristul consideră că ceva trebuie să se schimbe, pentru ca echipa să nu mai joace în play-out.

141 afișări
Imaginea articolului Cristi Borcea: Situaţia e gravă la Dinamo, din moment ce e pusă la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu

Cristi Borcea: Situaţia e gravă la Dinamo, dacă e pusă la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu

Dinamo are nevoie de stadion şi de investiţii masive pentru a putea să revină în top, crede Borcea. „Fără o strategie şi fără o infrastructură, nu poate nu poate să mai facă performanţă Dinamo. Păi, este gravă situaţia, din moment ce o pune la vânzare şi n-o ia nimeni nici pe un leu.

Să strângem rândurile şi să găsim o soluţie în primul rând pentru a deveni.. a reintra în competiţie. Trebuie să fie o echipă cum a fost obişnuită Dinamo în ultimii ani, 2000-2010 - echipa deceniului, cu 12 trofee. Trebuie stadion. Fără stadion nu se poate face nimic. Eu mă refer la marea performanţă.” , a spus Borcea, pentru Digi Sport.

Dinamo poate rata pentru al treilea an consecutiv accederea în play-off. Gruparea din „Ştefan cel Mare” se află pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, la 7 puncte distanţă de Viitorul, care se situează pe locul 6, ultimul care asigură accederea în play-off.

După reluarea campionatului, Dinamo va mai avea de disputat meciuri împotriva celor de la Astra Giurgiu, FC Voluntari, FCSB şi Gaz Metan Mediaş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici