Cristi Ganea ar putea pleca de la Athletic Bilbao. Antrenorul Garitano: „Este o excepţie”

Cristi Ganea, fundaşul român în vârstă de 27 de ani, ar putea pleca de la Athletic Bilbao. Anunţul a fost făcut de antrenorul echipei, Gaizka Garitano, în cadrul unei conferinţe de presă.

129 afișări
Imaginea articolului Cristi Ganea ar putea pleca de la Athletic Bilbao. Antrenorul Garitano: „Este o excepţie”

Sursa: Hepta

„Dintre cei care au speranţa că pot evolua, nu va pleca nimeni! Pe lângă faptul că suntem o echipă care nu se întăreşte în această perioadă, nu voi lăsa să plece dintre jucătorii pe care contez. Dacă echipele interesate de ei nu vor plăti, jucătorii mei nu vor pleca", a spus Garitano, care s-a referit apoi şi la situaţia internaţionalului român:

„El (n.red. - Cristi Ganea) este o excepţie, pentru că are nevoie să joace. Pe restul jucătorilor contez. Nu suntem un club care vrea să facă altor cluburi cadouri".

Cristi Ganea a ajuns la Athletic Bilbao în iunie 2018, de la Viitorul, contra sumei de un milion de euro. În ianuarie 2019 a fost împrumutat la Numancia, iar în vară a revenit la Bilbao.

În acest sezon, nu a prins niciun minut în tricoul echipei sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici