Cristi Manea are vlog. La ce test de rezistenţă a picat fundaşul lui CFR Cluj

  • Cristi Manea, jucătorul echipei CFR Cluj, a pierdut provocarea "testul relaţiei"
  • Fundaşul de 22 de ani a făcut primul vlog alături de iubita lui
  • Manea a gătit o porţie de paste
1376 afișări
Imaginea articolului Cristi Manea are vlog.  La ce test de rezistenţă a picat fundaşul lui CFR Cluj

Cristi Manea are vlog. La ce test de rezistenţă a picat fundaşul lui CFR Cluj

Cristi Manea s-a reprofilat în pauza competiţională, cauzată de epidemia de coronavirus. Fundaşul echipei CFR Cluj a realizat pentru prima dată un vlog cu iubita lui, Irina Deaconescu. Tănăra l-a supus pe jucătorul de 22 de ani la provocarea "testul relaţiei". Scorul a fost în favoarea Irinei. Manea a pierdut şi a fost obligat să gătească o porţie de paste. 

În timp ce apărătorul clujenilor nu şi-a amintit cum era poreclită Irina în copilărie, iubita lui a ştiut când a debutat Manea la echipa naţională, care a fost prima formaţie din Liga 1 la care a jucat, dar şi care este jocul lui preferat. 

;

Începând cu 15 mai, jucătorii echipelor din Liga 1 au fost testaţi de coronavirus şi au intrat în carantină timp de 14 zile. Potrivit Ministrului Sportului, Ionuţ Stroe, dacă situaţia va fi una bună şi nu vor fi cazuri în rândul formaţiilor, reluarea campionatului ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici