Cristi Tănase a rămas fără permis de conducere

Fotbalistul formaţiei Steaua, Cristi Tănase, a rămas fără permis de conducere după ce a fost surprins de aparatul radar al Poliţiei Rutiere conducând autoturismul său, marca Audi A 6, cu viteza de 107 km pe oră, în localitatea argeşeană Drăganu, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu-Vâlcea.

273 afișări
Imaginea articolului Cristi Tănase a rămas fără permis de conducere

Cristi Tănase a rămas fără permis de conducere (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Argeş, sportivului i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 90 de zile pentru depăşirea vitezei de deplasare în localitate, unde viteza legală este de 50 de km pe oră.

Jucătorului i s-a eliberat o dovadă pentru a putea circula în următoarele 15 zile.

Pentru acest incident Cristi Tănase a fost amendat cu suma de 270 de lei.

Fotbalistul are posibilitatea să intre în posesia carnetului de conducere mai devreme de cele 3 luni de suspendare numai la solicitare şi dacă promovează un examen de testare a cunoştiinţelor auto.

Poliţia i-a suspendat fotbalistului echipei Steaua Bucureşti permisul de conducere, duminică, însă, fapta a fost făcută publică în cursul zilei de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici