Cristian Balaj arbitrează Steaua - CFR Cluj, Robert Dumitru delegat la FC Viitorul - Dinamo

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Steaua - CFR Cluj, de sâmbătă, din etapa a treia a Ligii I, în timp ce Robert Dumitru a fost delegat la partida FC Viitorul - Dinamo, informează frf-cca.ro.

118 afișări
Imaginea articolului Cristian Balaj arbitrează Steaua - CFR Cluj, Robert Dumitru delegat la FC Viitorul - Dinamo

Cristian Balaj (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Partida FC Viitorul - Dinamo se va disputa de la ora 18.30, iar Robert Dumitru va fi ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorghe şi Florin Păunescu, în timp ce Sorin Antonie va fi rezervă.

Observatorii partidei de la Ovidiu vor fi Stan Prodan şi Paul Mincu.

Meciul Steaua - CFR Cluj va avea loc de la ora 21.00, iar Balaj va fi ajutat de Vladimir Urzică şi Aurel Oniţă. Rezervă va fi Dragoş Istrate.

Observatorii partidei vor fi Marian Dorobanţu şi Adrian Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici