Cristian Bobar a renunţat la funcţia de director sportiv al FC Dinamo

FC Dinamo şi directorul sportiv Cristian Bobar au convenit, marţi, încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare

185 afișări
Imaginea articolului Cristian Bobar a renunţat la funcţia de director sportiv al FC Dinamo

Cristian Bobar a renunţat la funcţia de director sportiv al FC Dinamo (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Îi mulţumesc domnului Ionuţ Negoiţă pentru şansa pe care mi-a oferit-o în carieră, să ocup la 29 ani o funcţie importantă la unul dintre cele mai mari cluburi din România. Au fost aproape doi ani în Ştefan cel Mare în care am încercat, împreună cu toţi reprezentanţii clubului, să facem performanţă. Nu voi uita în viaţa mea coregrafiile spectaculoase realizate de Peluza Cătălin Hîldan la derbiuri. Suporterii dinamovişti sunt extraordinari. Am rămas în relaţii foarte bune cu conducerea clubului, cu jucătorii la care ţin foarte mult şi cred că proiectul început la Dinamo va reuşi în curând. Mulţumesc, Dinamo!", a declarat Cristian Bobar pentru site-ul oficial al clubului.

FC Dinamo se află în tratative cu Daniel Stanciu, fostul preşedinte al ASA Târgu Mureş urmând să preia funcţia de manager general al grupării bucureştene. De asemenea, staful tehnic al echipei "alb-roşii", condus de Mihai Teja, urmează a fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici