Cristian Borcea: Dinamo nu a fost mai prejos decât Barcelona

Fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea a declarat, sâmbătă seară, după meciul amical cu FC Barcelona, scor 0-2, că elevii lui Dario Bonetti nu au fost cu nimic mai prejos decât formaţia spaniolă.

204 afișări
Imaginea articolului Cristian Borcea: Dinamo nu a fost mai prejos decât Barcelona

Cristian Borcea: Dinamo nu a fost mai prejos decât Barcelona (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"A fost frumos, Dinamo a jucat foarte bine. Cred că avem o echipă care se va bate la titlu sezonul acesta. Atmosfera a fost extraordinară şi sper să fie la fel la toate meciurile. Barcelona este o echipă foarte bună, dar astăzi Dinamo nu a fost mai prejos. Nu s-a făcut de râs", a spus Borcea.

Pe de altă parte, fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că pentru argentinianul Lionel Messi a fost greu să marcheze, deoarece elevii lui Dario Bonetti s-au apărat pe două linii.

"Dinamo a avut două ocazii şi putea să marcheze. A jucat mai bine în cea de-a doua repriză. Am văzut Barcelona jucând mai bine decât în seara asta. Pentru Messi a fost greu, pentru că Dinamo s-a apărat pe două linii. Chiar şi pentru el e greu să înscrie în aglomeraţia pe care a făcut-o Dinamo", a spus Popescu.

Echipa FC Barcelona a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală, în care golurile au fost marcate de argentinianul Lionel Messi şi olandezul Ibrahim Affelay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici