Cristian Chivu a făcut parte din echipa Inter Forever într-un meci contra naţionalei Italiei de futsal C21

La centrul de pregătire al clubului nerazzurro, Interello, a avut loc, în dimineaţa zilei de duminică, 17 februarie, un meci între vedetele "all-time" ale lui Inter şi echipa naţională din Italia de futsal C21, compusă din sportivi care suferă de sindromul Down.

90 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu a făcut parte din echipa Inter Forever într-un meci contra naţionalei Italiei de futsal C21

Cristian Chivu a făcut parte din echipa Inter Forever într-un meci contra naţionalei Italiei de futsal C21

Întâlnirea dintre formaţia "Inter Forver" şi jucătorii de futsal a fost un antrenament special înainte de participarea celor din urmă la Cupa Mondială.

Printre numele mari prezente la meciul de duminică s-au enumerat şi Javier Zanetti, Fabio Galante, Evaristo Beccalossi, Marco Materazzi, dar şi fostul căpitan al echipei naţionale a României, Cristian Chivu.

Pe pagina de Instagram a lui Materazzi au apărut şi primele poze de la întâlnire, iar într-una dintre ele fostul fundaş, acum în vârstă de 45 de ani, este lângă Cristian Chivu şi Dejan Stankovic, iar mesajul pozei este: "Reuniunea gipsy". Cei trei au jucat împreună la Inter în perioada 2007-2011.

Cristian Chivu a evoluat în tricoul nerazzurro între anii 2007 - 2014, echipă alături de care a câştigat un trofeu al Ligii Campionilor, trei titluri în Serie A şi tot atâtea Cupe ale Italiei, o Supercupă a Italiei şi un trofeu de la Mondialul Cluburilor.

Acum, fostul fundaş român este antrenorul echipei Inter U14.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici