Cristian Chivu: Mi-ar plăcea să mă întorc la Internazionale Milano

Fostul internaţional Cristian Chivu a declarat, marţi, pentru site-ul fcinternews.it, că i-ar plăcea să se întoarcă la Internazionale Milano, într-o funcţie de conducere.

364 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu: Mi-ar plăcea să mă întorc la Internazionale Milano

Cristian Chivu (Foto: AFP / Mediafax Foto)

"Inter Milano este în inima mea, dar trebuie să-i întrebaţi pe conducători dacă au nevoie de mine. Mi-ar plăcea să mă întorc", a spus Chivu.

Fostul fotbalist consideră că Internazionale Milano are un avantaj în lupta pentru titlu în Serie A, deoarece nu evoluează în cupele europene: "Au venit mulţi jucători şi este nevoie de timp şi linişte pentru a îmbunătăţi jocul. Cred că echipa se află pe un drum bun. Dacă jucătorii vor munci la antrenamente sunt sigur că vor avea un sezon pozitiv. Cred că este prematur să vorbim despre titlu, au trecut doar trei etape. Abia în ianuarie vom avea un cadru clar cu echipele care se pot lupta până la final. Faptul că nu joacă în cupele europene poate reprezenta un avantaj pentru Inter Milano. Felipe Melo m-a impresionat în meciul cu Milan. L-am cunoscut cu ani în urmă, când a venit în Italia, a rămas acelaşi tip de jucător muncitor".

După disputarea a trei etape din campionatul Italiei, Internazionale Milano este lider, cu nouă puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici