Cristian Chivu pleacă de la naţională. Ce spune fotbalistul în scrisoarea de retragere

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă, decizie care intră în vigoare imediat, astfel că el nu va fi prezent la jocul oficial contra Bosniei-Herţegovina, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, la 3 iunie. Chivu şi-a anunţat retragerea într-o scrisoare trimisă FRF.

3109 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu pleacă de la naţională. Ce spune fotbalistul în scrisoarea de retragere

Cristian Chivu pleacă de la naţională. Ce spune fotbalistul în scrisoarea de retragere (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Născut la 26 octombrie 1980, la Reşiţa, Cristi a apărat prima oară culorile reprezentativei cu aproape 12 ani în urmă, la 18 august 1999, cu ocazia jocului amical Cipru - România 2-2. Ultimul său joc în naţională a fost tot un amical, Italia - România 1-1, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010.

Citeşte scrisoarea de retragere a lui Chivu.

De atunci, Chivu a strâns 75 de jocuri ca tricolor, înscriind trei goluri, cariera sa la echipa naţională incluzând şi participarea la două turnee finale ale Campionatului European, în 2000 şi 2008.

"Federaţia Română de Fotbal, staff-ul tehnic al reprezentativei şi, suntem convinşi, toţi suporterii naţionalei îi mulţumesc lui Cristi pentru tot ceea ce a făcut în calitate de component al echipei reprezentative şi de căpitan al acesteia, dorindu-i sănătate şi succes atât ca jucător, cât şi în perioada ce va veni după abandonarea carierei de fotbalist", se arată pe site-ul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici