Cristian Ciocan, învins de Tyson Fury într-un meci pentru titlul WBO International la categoria grea

Pugilistul român Cristian "Hammer" Ciocan a abandonat în repriza a opta a meciului cu Tyson Fury, disputat, sâmbătă, la Londra, pentru centura WBO International la categoria grea.

479 afișări
Imaginea articolului Cristian Ciocan, învins de Tyson Fury într-un meci pentru titlul WBO International la categoria grea

Cristian Ciocan, învins de Tyson Fury într-un meci pentru titlul WBO International la categoria grea (Imagine: Vicentiu Horincar/Mediafax Foto)

Fury a fost declarat învingător prin KO tehnic şi devine challenger pentru titlul mondial WBO deţinut de ucraineanul Vladimir Kliciko.

Cristian Ciocan a suferit a patra înfrângere din carieră în 17 meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici