Cristian Daminuţă va participa la Exatlon

Concursul Exatlon i-a captivat pe români, astfel că televiziunea Kanal D plănuieşte deja sezonul următor. Prima vedetă care şi-ar fi dat acordul să participe în noul sezon este jucătorul Crisitan Daminuţă (28 de ani), care în trecut a fost legitimat la AC Milan şi Internazionale Milan, informează cancan.ro.

1456 afișări
Imaginea articolului Cristian Daminuţă va participa la Exatlon

Cristian Daminuţă va participa la Exatlon

"Este foarte fericit că participă la Exatlon", a spus unul dintre apropiaţii jucătorului, conform sursei citate. În primul sezon al emisiunii au participat sportivi precum Giani Kiriţă, Diana Bulimar sau Ion Oncescu.

De-a lungul carierei, Daminuţă a trecut pe la Poli Timişoara, Internazionale Milando, Modena, Dinamo Bucureşti, AC Milan, FC Viitorul, FCM Baia Mare sau Olimpia Satu Mare. Ultima dată a evoluat pentru Abano Calcio, în Liga a IV-a din Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici