Cristian Hîldan, preşedinte ”Doar Dinamo Bucureşti”: Dorinţa de a salva Dinamo ne-a împins înainte

Membrii proiectului ”Doar Dinamo Bucureşti” au luat parte la o conferinţă de presă unde au fost prezenţi şi oficiali ai ”câinilor roşii”. Aceştia au oferit mai multe detalii despre proiect.

328 afișări
Imaginea articolului Cristian Hîldan, preşedinte ”Doar Dinamo Bucureşti”: Dorinţa de a salva Dinamo ne-a împins înainte

Cristian Hîldan, preşedinte ”Doar Dinamo Bucureşti”: Dorinţa de a salva Dinamo ne-a împins înainte

La conferinţa de presă, Alexandru Anghel, membru al Consiliului de Administraţie al ”Doar Dinamo Bucureşti”, a declarat: ”În ultimele 72 de ore s-au înscris 252 de oameni. Asta înseamnă 75 de oameni pe zi, ceea ce este o reuşită foarte mare. Dacă am continua în acest fel, am putea să strângem o sumă semnificativă, care să ajute la a ne îndeplini dorinţele. Dorinţa noastră a tuturor este ca Dinamo să trăiască, să meargă bine, Dinamo să aibă performanţă şi să fim iarăşi ce am fost, poate chiar mai mult decât atât”.

”Un program pe care probabil multă lume nu l-a privit foarte bine în trecut, au fost sceptici, dar iată că aceşti băieţi minunaţi, pe lângă faptul că în atâţia ani, atâtea deplasări, atâtea lupte au dus alături de Dinamo, sunt acum alături de echipă şi pe partea financiară şi încearcă să ajute cum pot. În acest moment, Dinamo trece printr-un moment mai greu, dar eu sunt convins că împreună cu ei, cu toţi cei care iubim Dinamo, putem să ieşim din această criză. Este un început, un început promiţător, eu cred că de acum va fi greul mai mare, dar dacă suntem uniţi, cu siguranţă vom fi puternici”, a spus şi Ionel Dănciulescu.

Cristian Hîldan, fratele lui Cătălin Hîldan, este preşedintele proiectului ”Doar Dinamo Bucureşti”. Acesta a declarat la conferinţa de presă că: ”Au fost zile în care ne-am poticnit, dar energia dată de dorinţa de a fi aproape de clubul Dinamo şi de a-l salva ne-a împins înainte. Dinamo trece prin momente grele şi fanii au înţeles că trebuie să vină nu numai cu gândul ci şi cu fapte. Este un proiect foarte transparent, un proiect care sigur ne face numai lucruri bune. Mi-aş dori foarte mult ca, până la sfârşitul anului, să dublăm sau poate chiar să triplăm numărul de socios. Şi am mare încredere în băieţi. Este exact ca un bulgare, odată apucat să o ia la vale, el creşte din ce în ce mai mult”.

Proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti” cuprinde 4208 de membri. Dintre aceştia, 1183 de plătitori unici, 1621 de plătitori activi, 6 membri de elită care plătesc 1.948 de euro. În acest moment, bugetul echipei este de 114.300 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici